Advents- en Kerststemming in en rondom kerk Terwinselen

De Adventstijd zal op zondag 1 december geopend worden met een mooi gezongen H.Mis om 10.00 uur door het Mannenkoor David in de parochiekerk Deze dag zal Terwinselen in het teken staan van de Adventstijd op weg naar Kerstmis. Na afloop van de H.Mis is iedereen uitgenodigd voor een kopje koffie/thee of chocomel, met daarbij een eigen gebakken wafel. In de kerk zijn ook wat adventsartikelen en kerstspullen uitgesteld om de kopen. De kerk mag al helemaal de kerstsfeer uitademen met mooie kerstbomen, adventskrans en de kerststal. Voor stemmige muziek tijdens dit gezellig samenzijn wordt gezorgd.

Voor poster klik hier

De kerk zal de gehele zondag de kerkdeuren geopend houden. Want in de Botanische Tuin is een kerstmarkt ‘Botanische Tuin in kerst sfeer’, waar kaarsjes bij de kraampjes van de kerk gratis worden uitgedeeld om deze bij de kerststal in de kerk aan te maken. Voor poster klik hier. Heel wat standhouders zijn aanwezig met diverse mooie spullen in de Botanische Tuin. Daarnaast is ook het Sjtaater Hoes geopend en staat ook daar alles in het teken van Advent en Kerstmis. Het is ook mogelijk om in de Piusstraat te winkelen, die versiert is met kerstverlichting en -bomen.

De mensen kunnen dus een rondgang maken door Terwinselen in Advents-/Kerstsfeer. Een mooie samenwerking heeft dit mogelijk gemaakt, waarbij mensen kunnen kijken, kopen, drinken en zelfs een moment stilte kunnen vinden door een kaarsje aan te maken in de mooie parochiekerk van Terwinselen.