Familiekerstviering in kerk Terwinselen

In de H. Nacht is er in de parochiekerk van Terwinselen speciaal voor de gezinnen met kinderen een eigen kerstviering om 17.00 uur. In de H. Mis zal een kerstspel worden opgevoerd door kinderen van Basis school. ‘De Doorkijk’. Het verhaal wordt uitgebeeld van de herders en koningen die op weg zijn naar Bethlehem, om daar het Kindje Jezus te vinden in een stal met Maria en Jozef. De muzikale invulling in de viering wordt verzorgd door harmonie St. Callistus. Naast eigen kerstmuziek zullen zij ook de kerstliederen die gezongen worden muzikaal begeleiden. In de kerk is ook het ‘Vredeslicht uit Bethlehem’ aanwezig, waarmee mensen bij de kerststal kaarsjes kunnen aanmaken. Voor de jonge gezinnen mag deze viering een begin zijn voor een aantal mooie vredevolle kerstdagen. De kerk die mooi in kerststijl is versierd mag het helemaal uitademen.