VOETBEDEVAART NAAR WITTEM

Aan het begin van 2020 zal er – op de eerste zaterdag van het jaar, d.w.z. op 4 januari – een voetbedevaart plaats vinden naar de H.Gerardus te Wittem. Als parochianen van Kerkrade-West willen wij voor het derde jaar, samen met bedevaarders uit Landgraaf en Kerkrade-centrum  meelopen, om in Wittem om 9.30 uur de Mis te vieren.

Opstapplaatsen:

5.45 uur kerk Chevremont

6.00 uur Lambertuskerk

6.45 uur kerk Spekholzerheide (Kerkstraat; pleintje naast kerk)

8.15 uur kerk Simpelveld

Looptempo: Er zijn natuurlijk altijd mensen die sneller of langzamer willen/kunnen lopen: wij zullen 5 km/uur lopen.

Pauze:          We zullen onderweg niet stoppen, met uitzondering van één keer in Simpelveld, voor een korte koffie- en sanitaire stop; we moeten hier om 8.15 uur ook weer vertrekken.

Gebed:         Het is een bedevaart: we zullen een aantal keren – al lopend – samen een tientje van de rozenkrans bidden.

Veiligheid:    Voor de veiligheid is het een grote hulp als zoveel mogelijk mensen een veiligheidsvestje dragen.

Soep:             Na afloop van de Mis is er gelegenheid op eigen kosten soep te gebruiken in de refter van het klooster.

Opgave:         Deelname aan deze bedevaart s.v.p. mailen (f.sweer@home.nl) vóór maandag 30 december aan pastoor Frank Sweer.

Voor poster klik hier.