Beste mensen,

Door het plotseling overlijden van pastor Bert Knubben is het kerkbestuur en pastoraal team genoodzaakt aanpassingen door te voeren in de liturgische vieringen in de parochiekerken van Kerkrade-West.

Deze aanpassingen hebben betrekking op verschillende momenten in het kerkelijke jaar.

De eerste belangrijke verandering is, dat vanaf de 1e Adventszondag 29 november 2020 (begin van het nieuwe kerkelijke jaar), de aanvangstijd van de zondagse H.Mis in Terwinselen een half uur zal worden vervroegd.

De H.Mis in de parochiekerk van Terwinselen begint dan om 09.30 uur.

Tevens is het goed om te weten dat vanwege de coronamaatregelingen het Allerzielenlof niet zal doorgaan. Daarvoor in de plaats is de kerk vanaf 13:00 uur één uur opengesteld.

Ook rondom de tijden van de kerstvieringen zullen veranderingen gaan plaatsvinden in alle kerken van het parochiecluster. Zodra hier meer duidelijk over bestaat, zullen wij u hierover infomeren.

De veranderingen rondom de vieringen komen natuurlijk ook te staan in de parochieblaadjes. Tevens zullen de kerkgangers aan het einde van elke H.Mis in de weekenden worden geïnformeerd. .

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met het parochiekantoor.

Met vriendelijke groeten,

Pastoor Frank Sweer