Dit jaar willen wij als parochies van Kerkrade-West de kerstmarkt in Essen bezoeken. Het is al weer vijf jaar geleden dat wij hier voor het laatst naar toe zijn gegaan. De kerstmarkt telt 250 kraampjes. Daarbij is er ook een kerstmarkt in middeleeuwse stijl opgebouwd en staat er een van de grootste kerstbomen in Duitsland. Allemaal heel sfeervol. Naast de kerstmarkt zijn ook de winkels en warenhuizen in Essen mooi versierd en ademt alles kerstsfeer uit. Met het bezoeken van een kerstmarkt aan het begin van de Advent, komen wij in ieder geval al goed in stemming voor deze bijzondere tijd van het kerkelijke jaar.

De dagtrip staat gepland, in de eerste week van de Advent, op maandag 2 december. Wij vertrekken om 08.00 uur en zullen ’s avonds rond om 19.00 uur weer huiswaarts keren. Aankomst in Terwinselen zal rond 21.00 uur zijn. De opstapplaats van de bus is St. Hubertuslaan (bij de kerk van Terwinselen). De kosten van de busreis bedragen € 18,50 per persoon. Aanmelding verloopt via parochiekantoor van Terwinselen. St. Hubertuslaan 80, tel. 045-5412581, op maandag, dinsdag of vrijdag tussen 10.00 – 11.00 uur.

Voor poster klik hier