Lezing in dagkapel Terwinselen over Maria

Het jaar 2019 staat in parochie Terwinselen geheel in het teken van het eeuwfeest, dat zij als gemeenschap mogen vieren. De parochie die honderd jaar geleden is opgericht met O.L.V. Onbevlekt Ontvangen als patroonheilige voor de gemeenschap en het kerkgebouw. In het feestelijk jaarprogramma wordt voor woensdag 20 maart 2019 om 20.00 uur een lezing georganiseerd met als thema: ‘Mariaverering in het leven van gelovigen’.

De lezing wordt verzorgd door Dr. Bernhard Hegge, spirituaal van het Grootseminarie Rolduc. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom en wordt ontvangen met koffie/thee. De lezing duurt twee keer een half uur met daartussen een korte pauze. De toegang is gratis (een vrije gave is mogelijk). Deelnemers aan deze lezing moeten zich vooraf aanmelden via het parochiekantoor van Terwinselen, tel. 045 – 5412581, op ma., woe. of vrij. tussen 10.00 – 11.00 uur. Aanmelding is mogelijk tot vrijdag 15 maart 2019.