Tijdens de Terwinseler Straatmarkt is de Sjtaatse Wien gepresenteerd aan het grote publiek..

Deze wijn is in samenwerking met wijnhandel Max van Wersch ingekocht ten behoeve van de restauratie van de kerk.

De eerste serie is met een afbeelding uit vroegere jaren (rode wijn) en een afbeelding van nu (witte wijn) van de kerk.

Roeë Sjtaatse Wien: een zachte, medium bodied, rode blend van  Cabernet Sauvignon, Merlot en Petit Verdot met rijpe bosfruit, mocha, kersen en een zachte afdronk.

Wiesse Sjtaatse Wien: een frisse, witte blend van Chenin Blanc en Sauvignon Blanc met tropisch fruit, rijpe peer en een knisperende afdronk.

De prijs voor een fles rode of witte wijn bedraagt € 6,95.

De prijs voor een doos, bestaande uit 6 flessen rode wijn / 6 flessen witte wijn of 3 rode en 3 witte wijn, bedraagt € 37,50.

Vooralsnog is de wijn te koop via het parochiekantoor tijdens de openingsuren (maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 11:00 uur).

Bestellingen kunnen gedaan worden met het bestelformulier. Deze bestellingen kan men in de brievenbus deponeren bij de pastorie. Of uiteraard via mail: wijn@parochieskerkradewest.nl

Er zijn nog enkele dozen voorradig, een nieuwe bestelling is gedaan.

De reacties zijn zeer positief. De wijn is niet alleen lekker om te drinken maar het  is ook mooi en origineel cadeau om iemand te geven.

Steun d’r Herjod op d’r Sjtaat.