Het afgelopen Paastridum en Pasen hebben wij als pastoraal team in de kerken van Kerkrade-West mogen vieren.

Daarbij is gebeden voor de parochianen met al hun eigen persoonlijke intenties. Is er gebeden voor alle mensen die sinds de coronacrisis zijn overleden en via de kerken van Kerkrade-West zijn begraven of gecremeerd.

Tijdens de vieringen mochten de klokken luiden, als teken van onderlinge verbondenheid met de Verrezen Heer.

Een paar foto’s mogen een kleine indruk geven. De 1e foto is genomen op Goede Vrijdag en de 2e en 3e foto zijn gemaakt tijdens de Paaswake in de H.Jozef kerk Kaalheide/Heilust.

Als pastoraal team wensen wij u een Zalige Paastijd op weg naar Christus Hemelvaart en Pinksteren. Laten wij hopen en bidden dat in deze komende Paastijd langzaam het dagelijkse leven weer mag worden opgepakt.

Met vriendelijke groeten,

Pastoor Frank Sweer